Robust biologiskt nedbrytbara köksredskap som hjälper dig att bli mer grön

De flesta biologiskt nedbrytbara redskap är ofta gjorda av trä. Även vid första borste som kan låta som en mun full av flisor, trä redskap jämnas ut och poleras innan de skickas ut, så det är inte något du behöver vara alltför bekymrad över. 

Det kan vara svårt att säga adjö till plast bestick. Du har ju vuxit upp med det. Det verkar också vara överallt. Den levereras med varje hämat eller leverans måltid, även när du inte ber om det. Du kan även ha en hel låda avsedd att lösa plast gafflar, skedar och knivar du har samlat under åren. Du behöver inte känna skuld över bortskaffande av biologiskt nedbrytbara redskap men eftersom de kommer att bryta ner i komposten. Biologiskt nedbrytbara redskap kan i vissa fall skära igenom mat lättare än de tunna plastredskap. 

Biologiskt nedbrytbara redskap är också den perfekta part bestick och kan även vara en konversation förrätt för dina gäster och barn. Lär din fest goers hur man går lite grönare och hur lämnar dessa uppsättningar av 50 plast gafflar bakom verkligen inte var så illa. 

Vi har avrundat de bästa biologiskt nedbrytbara redskap som hjälper dig att säga adjö till plast för gott och gå mot att vara mer miljövänlig i ditt liv. De plockar nedan är robusta, hållbara och i vissa fall kan även återanvändas en andra gång. Om du förlitar dig på plastskedar att ta hemifrån för att arbeta för lunch, kan du byta ut dessa redskap med våra val nedan.

  

1. Woodable Engångs trä gafflar, skedar, knivar Set

WoodAble hävdar att dess biologiskt nedbrytbara bestick fungerar bättre än dess miljö-skada plast motsvarigheter. Den 300 mix, gjord av chilenska Poplar och Radiata Tallar, kommer med 120 gafflar, 120 skedar och 80 knivar, så du kommer att fyllas upp ett tag. Knivarna är tandade och kan skära genom kött bättre än plast sorten. Du kan tvätta detta bestick och återanvända flera gånger. Det tar ca 90 dagar för träset att kompostera. WoodAble växter också var fjärde träd för varje tre de skär ner i Sydamerika.

Vårt uppdrag på SheKnows är att stärka och inspirera kvinnor, och vi har bara produkter som vi tror att du kommer att älska lika mycket som vi gör. Observera att om du köper något genom att klicka på en länk i denna berättelse, kan vi få en liten provision av försäljningen och återförsäljaren kan få vissa granskningsbara uppgifter för redovisningsändamål. 

  

2. FirstChoice EcoNaturals Engångs trä bestick Set

Om du vill sparka plast redskap för att bromsa för födelsedagskalas eller andra evenemang, firstchoice EcoNaturals bestick som är ett bra alternativ att dela ut till gäster på grillar och familjesammankomster. Tillverkad av björk trä, levereras 300 bit set med 100 gafflar, 100 knivar och 100 skedar. Redskapen godkänns av Forest Stewardship Council, som ser till att dessa träredskap skördades på ett ansvarsfullt sätt. 

WoodU engångsträ miljövänliga redskap
Bild: Amazon.

  

3. WoodU engångsträ miljövänliga redskap

De robusta skedar, sporkar och gafflar från WoodU är biologiskt nedbrytbara, komposterbara och 100 procent fria från kemikalier. Redskapen passar bra i små händer, vilket är ett roligt alternativ till plast på barnfester, men kan också användas av vuxna också. WoodU hävdar att redskapen är splitterfria, släta och till och med värmetoleranta, vilket ger en bra matupplevelse. För att beställa redskap, måste du placera separata beställningar för sporkar och skedar. De kommer inte i en uppsättning.

FirstChoice EcoNaturals Engångs trä bestick Set
Bild: Amazon

  

4. BAMBOODLERS Engångs trä bestick Set

Denna uppsättning av 200 redskap levereras med 100 gafflar, 50 skedar och 50 knivar, vilket gör den idealisk för en liten samling. Bambudlers är gjorda av björkträ och är 100 procent komposterbara. De är också fria från giftiga kemikalier och BPA. Detta moderna bestick är både miljövänligt och lätt att använda. Du kan hugga ett salladsblad så lätt du kan med en plastgaffel. Men istället för att gå till en deponi som plast skulle ha, kan du kompostera denna trägaffel och inte känna skuld.

WoodU engångsträ miljövänliga redskap
Bild: Amazon.