"The Bold och den vackra" Skådespelaren Ronn Moss: Var är han nu efter att ha lämnat showen?

Han förkroppsligade karaktären så länge, det var svårt att se Brooke och Taylor med någon annan. Den mejslade käken och befallande närvaro Moss förde till showen var borta.

Såpopera fans kommer att notera att när en okänd skådespelare dyker upp i en scen för att spela en långvarig karaktär, kan det vara en överraskning. När Ronn Moss slutade spela Ridge Forrester i The Bold and the Beautiful blev det chock och sorg.

Ronn MossRonn Moss
Tidigare "The Bold och den vackra" skådespelaren Ronn Moss | Greg Doherty / Getty Bilder

Varför lämnade Moss showen?

Olika berättelser finns i överflöd om Moss avgång, och på en gång kallade han även några av de saker som pågick bakom kulisserna respektlöst. Men Moss hävdar att han älskar den delen av sin karriär och aldrig skulle skilja sig från det. Så, varför lämnade han B & B?

Han gjorde det i 25 år. Med tiden har folk vuxit till att älska Moss ersättare, men vad har han gjort sedan han avslutade sin körning på B & B slutade?

Folk tror att det bara var på grund av pengarna, men det var inte alls. Min fru och jag var inblandade i en fruktansvärd bilolycka 2012 – vi drabbades väldigt hårt – och det förändrade verkligen saker och ting. Efteråt visste jag bara inte om jag kunde göra en show som The Bold and the Beautiful, främst för att jag bara inte kunde minnas s-t efter olyckan! Det låter konstigt, men det var sant. Jag kom till den punkt där jag inte ens kunde komma ihåg vad jag skulle säga i scener nästa dag och jag tänkte, "Jag vet inte om jag kan fortsätta att göra detta."

I en intervju med australiska publikationen Who, sade han
Detta:

Moss spelar fortfarande instrument, sjunger och skriver låtar, men nyligen uppträder han antingen solo eller med bandet The Men in Black.

Moss är musiker

Moss har varit med i bandet Player i årtionden, och gruppens låt "Baby Come Back" nådde förstaplatsen på Billboard 1978. Mellan 1977 och 2013 släppte Player sex album, och de åkte senast på turné 2015.

Han har ett vinmärke

Under 2019 lanserade Moss sitt eget vinmärke som passande kallas Moss Wines. Linjen kommer från Apulien, Italien och finns i hela Europa. Moss skapade ett rött vin och var glada över att det slår marknaden. Månader innan den släpptes skrev han om det på Facebook.

Under en intervju med AfterBuzz TV, sade han att han älskar de flesta typer av musik, inklusive rock, blues, R & B, och klassisk. Han har planer på att spela in ett nytt album i år. Fånga honom på turné och hålla jämna steg med hans musikplaner genom att följa honom på sociala medier eller via hans hemsida.

Moss spelade in och producerade en annan show

Flera år efter att ha lämnat The Bold and the Beautiful gick Moss med i The Bay, en Emmy-vinnande serie som finns på Amazon Prime. Den tvål drama är har fem säsonger och växte från en webb-serie till en fullfjädrade TV-show.

Presentera min egen fantastiska Primitivo vin från Apulien snart. Jag har just skjutit förhandsvisningen av det och kommer att dela några bakom kulisserna snart. Jag är verkligen kär i denna vackra region och är glada över att ha mitt eget vin. Ett begränsat utbud kommer att finnas i fina restauranger och online snart.

För nu fortsätter Moss att arbeta med musikaliska projekt och
delta i välgörenhetsprojekt med sin fru, Devin DeVasquez. Fläktar bör
följ honom på Twitter eller Instagram för att ta reda på var han dyker upp härnäst.

I rollistan finns skådespelare som Jade Harlow, Mary Beth Evans, Karrueche Tran och Kristos Andrews. Moss och hans fru tjänstgjorde som producenter för The Bay, som har jämförts med dynastin med dess mord, svek och romanser.

Gå till Källa