"Twilight" drar oss tillbaka med en sista uppföljare & vi är redo att bli kära igen

Meyer presenterade en nedräkning till denna dramatiska tillkännagivande på sin hemsida förra veckan, och är nu glad att avslöja att boken kommer att finnas till salu 4 augusti 2020. Per förlag Little, Brown och Company, här är vad som väntar från den senaste delen.

Här är en mening jag inte har skrivit i år: Var är mina #TeamEdward damer på?! År sedan, som den sista Breaking Dawn filmen kom ut, accepterade vi att vår tid med nya Twilight material var över och gjort med – fyra böcker och fem filmer senare, hade de tjänat oss väl. Men vår vampyr drottning Stephenie Meyer var inte redo att krypa in i pension så snart, och bara gjorde häpnadsväckande tillkännagivande att vi får en ny Twilight avbetalning i augusti. Kommer vi att komma ikapp Edward och Bella, och världens konstigaste par Jacob och Renesmee? Nope! Vi går tillbaka till början, och den här gången höra början på deras kärlekshistoria från Edward Cullen synvinkel.

— K-T™ (@katielynnmoran) 4 maj 2020

Som vi alla vet är detta den centrala konflikten i den första boken – men vi hör om det bara från Bellas sida, som har liten eller ingen aning om vad som händer i hans huvud (och oftast vill ta av sig kläderna). Edward, å andra sidan, kan läsa allas sinne (utom Bellas), så förvänta dig massor av det i Midnight Sun, tillsammans med (antar vi) backstory på hans extremt långa liv innan han träffade Bella.

— Kirstie Lynn ➰🏳️ 🌈 Midnight Sun 🍎 (@panicicantdisco) 4 maj 2020

— Allison (@reyeverdeen) 4 maj 2020

Ärligt talat, det finns ingen bättre tid än en pandemi som skall sugas tillbaka till alla tidskrävande Twilight fandom. Som jag sa, det finns fyra böcker och fem filmer… och bara några månader fram till den 4 augusti. Sätt igång!