Gabrielle Union & 1-åriga dotter Kaavia är vänortssamarbete i dessa söta poolside pics

De första bilderna visar Gabrielle i en ljus orange sundress och Kaavia bär ingenting annat än hennes blöja, ett par tossor, och ett halsband. Mamma och dotter har mycket liknande allvarliga uttryck i ansiktet. Duon sedan muggar för kameran ett par gånger om.

Gabrielle Union tar stor stolthet i sin familj, oavsett om det är som en styvmamma till Zaire, 18, Zaya, 12, Xavier Wade, 6, eller dotter, Kaavia James, 1, som hon delar med maken Dwayne Wade. Med de flesta av landet fastnat hemma i karantän, ingen bättre tid att gå ut till poolen och har en mor-dotter fotografering, särskilt eftersom Los Angeles upplever extremt varma temperaturer.

Ett inlägg delat av Gabrielle Union-Wade (@gabunion) på

Visa det här inlägget på Instagram

Oss??

Även om det är prövande tider med stay-at-home order, gabrielle gör det bästa av det genom att spendera kvalitetstid med sin familj. Den tiden med familjen kan vara svårt att jonglera när hon arbetar i och utanför hemmet.

Under de senaste månaderna har Kaavia sett mer och mer ut som sin vackra mamma från deras fantastiska bruna ögon till deras söta uttryck. När de två tittar rakt in i kameran, kan du se hur glada de är tillsammans njuta av Los Angeles värmebölja.

Den sista bilden i Instagram-serien sammanfattar vad Gabrielle gör bäst – att uppfostra ett lyckligt barn. Kaavia, klädd i en leopard-print onesie, ser så nöjd att vara i sin mors armar. Att döma av Gabrielles varma leende, det finns inget hon älskar mer än att vara mamma.

"Jag ger mig själv tillåtelse att vara människa," Unionen berättade Föräldrar. "Jag försöker inte vara en perfekt förälder. Jag är okej med att livet inte är balanserat. Jag slår inte ut den ur parken i alla områden. Det finns tillfällen jag borde studera linjer, men jag leker med min lilla flicka och jag njuter av det."

Innan du går, klicka här för att se hur kändis mammor hantera mamma skuld. 
Gå till Källa