Prins Harry är att hitta liv i Los Angeles "lite utmanande" Efter Royal Exit, enligt famous friend

Prins Harry, hertig av Sussex håller ett tal under Endeavour Fund AwardsPrins Harry, hertig av Sussex håller ett tal under Endeavour Fund Awards
Prins Harry | PAUL EDWARDS / POOL / AFP via Getty Images

Prins Harry och Meghan lämnade officiellt kungafamiljen

I januari tillkännagav prins Harry och Meghan en plan för att ta ett steg tillbaka från sina kungliga plikter och ett utträdesdatum den 31 mars kom man överens om. Även om tillkännagivandet kan ha varit förvånande för många, prins Harrys vän, primatologist Dr Jane Goodall, visade att han hade tappat en antydan om sina planer sex månader innan de delade den med världen.

Hur mår prins Harry efter att han och Meghan, hertiginna av Sussex lämnade den kungliga familjen bakom sig? En berömd vän i sin inre krets sa att han "hitta livet lite utmanande," men det är oklart om det beror på att han anpassar sig till det icke-kungliga livet eller på grund av coronavirus (COVID-19) pandemi som har alla sociala avståndstagande.

Under en intervju med Daily Mail Weekend Magazine berättade Goodall om hur hon besökte paret på Frogmore Cottage och tillbringade tid med Harry för deras intervju.

Prins Harry intervjuade Dr. Goodall inför 2019 års Vogue-nummer som Meghan gästredigerade och hon hade en del insiderinformation om Sussexes önskan att ge Archie en normal uppfostran.

Prins Harry verkade antyda att paret planerade sin flytt till ett normalt liv. "Jag fick Archie att göra drottningens våg och sade: 'Jag antar att han måste lära sig det här', förklarade hon. "Han sa 'Nej, han växer inte upp så där,'" Goodall sa.

"I slutet ko[of the conversation]m Meghan in för att lyssna
med Archie,"Goodall mindes. "Han var mycket liten och mycket sömnig – inte alltför
glad över att bli bortser från sin mamma. Jag tror att jag var en av de första att gosa
honom utanför familjen."

"Jag vet inte hur hans karriär kommer att kartlägga, men, ja, jag har varit i kontakt – även om jag tror att han är att hitta livet lite utmanande just nu," Goodall delade.

Prins Harry finner övergången utmanande

Under en intervju med Radio Times fick Goodall frågan om hon varit i kontakt med Harry och hur han för närvarande gör sedan paret gick vidare, först till Kanada och sedan till Los Angeles, efter att ha lämnat den kungliga familjen.

"Efter många månader av eftertanke och interna diskussioner har vi valt att göra en övergång i år för att börja skapa en progressiv ny roll inom denna institution. Vi har för avsikt att ta ett steg tillbaka som "ledande" medlemmar av den kungliga familjen och arbeta för att bli ekonomiskt oberoende, samtidigt som vi fortsätter att fullt ut stödja hennes majestät drottningen. Det är med er uppmuntran, särskilt under de senaste åren, som vi känner oss beredda att göra denna anpassning. Vi planerar nu att balansera vår tid mellan Storbritannien och Nordamerika, fortsätter att uppfylla vår plikt mot drottningen, samväldet och våra beskydd. Denna geografiska balans kommer att göra det möjligt för oss att höja vår son med en uppskattning för den kungliga tradition som han föddes, samtidigt som vår familj med utrymme att fokusera på nästa kapitel, inklusive lanseringen av vår nya välgörenhetsorganisation. Vi ser fram emot att dela alla detaljer om detta spännande nästa steg i sinom tid, eftersom vi fortsätter att samarbeta med Hennes Majestät Drottningen, Prinsen av Wales, Hertigen av Cambridge och alla relevanta parter. Tills dess, vänligen acceptera vårt djupaste tack för ert fortsatta stöd." – Hertigen och hertiginnan av Sussex För mer information, besök sussexroyal.com (länk i bio) Bild © PA

"Jag oroar mig verkligen för Harry", berättade Mollard under Royals podcast. "Han är någon som är mycket ansluten till sin familj – det är allt han någonsin har känt."

Prins Harry kan känna sig isolerad

Kungliga kommentatorn Angela Mollard delade med sig av sin oro över hur
Prins Harry lämnar sitt kungliga liv bakom sig och att vara i karantän kan vara
påverkar hans psykiska hälsa.

Hon fortsatte: "Han är bara med Meghan och deras son, de kommer att ha någon kontakt med vänner och han kan inte engagera sig med något målmedvetet för tillfället." Mollard oroade sig för att isoleringen kan påverka prins Harry som "han har ingen känsla av mening" för närvarande.

"Av alla tider att flytta bortsett från den kungliga familjen, kan jag tänka mig att just nu han känner sig oerhört isolerad," Mollard noteras. "Alla, naturligtvis, är isolerade men han är inte bara isolerad från sin familj, han är isolerad på andra sidan jordevärlden."

Gå till Källa