Pink's Man Carey Hart, öppnar upp om fru och son kamp med Coronavirus

Visa det här inlägget på Instagram

För två veckor sedan min tre-årige son, Jameson, och jag visade symtom på COVID-19. Lyckligtvis hade vår primärvård läkare tillgång till tester och jag testade positivt. Min familj var redan skydd hemma och vi fortsatte att göra det under de senaste två veckorna efter instruktion av vår läkare. För bara några dagar sedan testades vi på nytt och är nu tack och lov negativa. Det är en absolut travesti och misslyckande för vår regering att inte göra testning mer allmänt tillgängliga. Denna sjukdom är allvarlig och verklig. Människor måste veta att sjukdomen drabbar unga och gamla, friska och ohälsosamma, rika och fattiga, och vi måste göra testning gratis och mer allmänt tillgänglig för att skydda våra barn, våra familjer, våra vänner och våra samhällen. I ett försök att stödja vårdpersonal som kämpar på frontlinjen varje dag, jag donera $ 500.000 till Temple University Hospital Emergency Fund i Philadelphia för att hedra min mor, Judy Moore, som arbetade där i 18 år i kardiomyopati och Heart Transplant Center. Dessutom är jag donera $ 500.000 till staden Los Angeles borgmästare emergency COVID-19 Krisfond. TACK till alla våra vårdpersonal och alla i världen som arbetar så hårt för att skydda våra nära och kära. Ni är våra hjältar! De kommande två veckorna är avgörande: stanna hemma. Snälla. Bo. Hem.❤️

Pink avslöjade nyligen att hon och 3-årige sonen Jameson testats positivt för coronavirus. Sedan hon och hennes son testats positivt för COIV-19 har Pink gett hälsouppdateringar på både sociala medier samt gått på Ellen DeGeneres Show – och nu har maken Carey Hart uttalat sig om hur det var att ha sin fru och vunnit insjuknat i viruset.

Carey Hart, Pink's longtime partner och make gick på SirusXM's The Jason Ellis Show och delade hur det var för sin fru och son som hade ådragit sig viruset.

Ett inlägg som delas av P! NK (@pink) på

Hart noterade att både hans fru och son båda blev extremt sjuka och att hans son faktiskt hade det värsta av det, "De båda blev extremt sjuka. Min son fick förmodligen den värsta av dem två och det avslöjar hela teorin att detta bara träffar gamla människor," Hart sa.

Den pensionerade motocross stjärnan visade också att familjen har isolerat i flera veckor nu och som värst, hans son Jameson kämpade en temperatur på mellan 102 till 103 grader för en solid tre veckor i rad.

Hart fortsatte med att dela att Pink hade extra svårigheter att bekämpa viruset på grund av hennes astma, "Det attackerade helt hennes lungor och hennes bröst. Hon hade svårt att andas," Hart fortsatte.

Klicka här för att ta reda på vad du ska ha i din coronavirus första hjälpen kit. 

Både Pink och hennes son har sedan återhämtat sig, men familjen fortsätter att vara på lock-down, liksom många andra över hela världen, för att förbli friska och säkra.