Meghan Markle anklagas för att jaga "Clout" och "Hollywood Life", men hon har redan haft allt innan prins Harry

Nu när Meghan och prins Harry officiellt har flyttat till Los Angeles, de bevakas av nästan alla i hela världen för att se hur saker och ting kommer att panorera ut för dem. Nu anklagas Meghan för att jaga "inflytande" och "Hollywood liv." Men hon har redan haft allt innan hon träffade prins Harry.

Vi vet alla att Meghan, hertiginna av Sussex tar mycket mer än sin beskärda del av kritik i nyhetsmedia. Eftersom hennes relation med prins Harry offentliggjordes, verkar det som om kvällstidningarna leta efter någon anledning att de kan hitta att bash henne, och Megxit är inget undantag.

Enligt Express har en kunglig källa sagt att Meghan valde att flytta till Kalifornien helt enkelt för egen vinning. Hon vet att hon och prins Harry står för att tjäna miljoner, om inte miljarder, dollar nu när de har avgått som kungliga familjemedlemmar.

En kunglig källa säger att Meghan får vad hon alltid har velat

Meghan är född och uppvuxen i Los Angeles, Kalifornien, och tydligen tog det inte mycket övertygande för prins Harry att gå med på att flytta dit med henne. Medan vissa fans kan anta att Meghan helt enkelt ville återvända till omgivningen som hon känner och älskar, samt vara i närheten av sin mor, Doria Ragland, det finns också spekulationer om att det fanns andra skäl till flytten.

"Detta är det perfekta resultatet för henne – hon kommer tillbaka till Hollywood med en prins att stoltsera och få välja och vraka vem hon vill arbeta och umgås med snarare än tvärtom," sade en källa till Express. "Jag tror att hon alltid velat vara tillbaka här, hon alltid drömt om den fullt utvecklad Hollywood livsstil och denna typ av inflytande."

Inte bara det, men nu när hon är hustru till prins Harry, den kungliga källan anser att Meghan vet att bollen är i hennes domstol – hon kan kräva vem man ska arbeta med och göra det på sina egna villkor, inte tvärtom. Genom att lämna England och återvända till Hollywood, ser det ut som om Meghan får allt som hon någonsin har velat.

I eftermiddag, Hertigen och hertiginnan av Sussex deltog i den årliga Commonwealth Service i Westminster Abbey på Commonwealth Day, tillsammans med Hennes Majestät Drottningen och medlemmar av den kungliga familjen. Samväldet är ett globalt nätverk av 54 länder, som arbetar i samarbete mot gemensamma ekonomiska, miljömässiga, sociala och demokratiska mål, och tjänsten idag syftar till att belysa den stora gemenskap som spänner över varje geografisk region, religion och kultur, som omfattar mångfald bland befolkningen på 2,4 miljarder människor, varav 60 procent är under 30 år gammal. Som president och vice ordförande för @Queens_Commonwealth_Trust, hertigen och hertiginnan av Sussex har varit passionerade förespråkare för samväldet har tillbringat många år i nära samarbete med nästa generation av samväldet ledare. Temat för Samväldet för 2020 är "Delivering A Common Future: Connecting, Innovating, Transforming", med betoning på ungdomar, miljö, handel, styrning och IKT (informations- och kommunikationsteknik) och innovation. Från att arbeta för att skydda jordens naturresurser och bevara planeten för kommande generationer, att kämpa för rättvis handel och ge dagens ungdomar att förändra morgondagens samhällen, firar Tjänsten samväldets fortsatta åtagande att skapa en fredlig, blomstrande och mer hållbar framtid för alla. Foto © PA

Meghan var ett känt namn och känd i sin egen rätt innan hon någonsin träffat prins Harry

Det kan finnas vissa människor som känner att Meghan är efter glitter, glamour och berömmelse att flytten till Kalifornien kan ge henne. Men sanningen är att hon banade väg för sig själv långt innan hon och prins Harry träffades.

Ett inlägg delat av Hertigen och hertiginnan av Sussex (@sussexroyal) på

De som känner att Meghan bara är "jagar inflytande" verkar ha glömt att hon redan hade det på egen hand! Vanity Fair rapporterar att hon faktiskt hade alla slagkraft som hon kunde ha önskat, tack vare sin livsstil blogg, Tig, och hennes samarbeten mode. Låt oss inte glömma att Meghan också var feminist i hennes pre-kungliga dagar, vilket innebär att hon hade fokus långt innan någonsin gifta sig med sonson till drottningen av England.

Hertiginnan hade en framgångsrik skådespelarkarriär i flera år, och tack vare sitt hårda arbete och sin roll som Rachel Zane på det juridiska dramat, Suits, hon var redan ett känt namn. Enligt Good Housekeeping introducerades Meghan till en värld av skådespeleri när hon var ung flicka, och visste alltid exakt vad hon ville göra. 

Ser ut som Meghan var redan med "i" publiken år innan hon någonsin introducerades till sin prins. Även om vissa människor hoppar till slutsatsen att Meghan jagar "inflytande" och "Hollywood liv", visar det sig att hon redan har haft allt innan prins Harry.

Meghan hade gott om kändisvänner

Meghan MarkleMeghan Markle
Meghan Markle | Max Mumby/Indigo/Getty Bilder

Meghan och prins Harrys flytt till Los Angeles kan misstolkas som ett sätt att säga att hon är ute efter att komma in med kändis publiken, men det kunde inte vara längre från sanningen. Medan hennes vänkrets har verkligen expanderat sedan gifta prins Harry, sanna fans definitivt vet att hon hade nära relationer med kända personer som Misha Nonoo, Serena Williams, och Priyanka Chopra.

Gå till Källa