Prins William bröt upp med Kate Middleton över telefon under 2007: "Det är inte rättvist mot dig"

Prins William och Kate MiddletonPrins William och Kate Middleton
Prins William och Kate Middleton göra ett offentligt framträdande strax före deras 2007 upplösning | Carl De Souza/AFP via Getty Images

William och Kate splittrades kort 2004

När William först såg Kate gå i en modevisning i
2002 insåg han att det var hon som var rätt för honom. De två hade varit goda vänner
ett tag innan dess, men showen var det enda som förändrade sättet
William såg sin blivande fru.

Prins William och Kate Middleton kan ha så småningom haft sitt lyckliga i alla sina dagar, men det kom inte utan sin egen uppsättning kamper. Hertigen och hertiginnan har varit tillsammans sedan 2002, även om saker och ting föll samman några gånger. Och parets mer ökända uppbrott hände när William dumpade Kate över telefon.

Williams dåliga beteende orsakade spänningar några år senare

Det gick bra för de två ett tag; de tog examen college 2005, och de var så kär. Men bara ett par år senare började känslomässigt avstånd att sätta in. William var stationerad flera timmar bort från Kate för militär-relaterade arbete, och avståndet sätta en påfrestning på deras relation. Plus, över sportlovet i slutet av 2006, drog William ur planer på att tillbringa semestern med Kates familj i sista minuten. Och det var tydligt redan då att sprickor började visa sig.

Ett tag gick det smidigt. Men ändå, William och
Kate var ung, och han hade enligt uppgift lite av en vandrande öga (även om det
finns inga bevis han någonsin klev ut på Kate). Så småningom bröt han
saker och ting med henne under 200
4. Det är oklart exakt hur länge uppdelningen
varade, men det var kort, och de flesta människor glömde det någonsin hänt.

Prinsen dumpade Kate över telefon

Det finns knappast något värre än att bli uppbruten med över telefon. Oavsett om det är ett sms eller ett telefonsamtal, bör en meningsfull relation sluta ansikte mot ansikte. Men med William och Kate så långt ifrån varandra, var det inte direkt lätt för dem att se varandra. Och med det, William plockade upp telefonen en dag under våren 2007 och dumpade sin flickvän i fem år.

William tillbringade enligt uppgift många nätter ute dricka medan bort från Kate, och han var en gång fotograferad med handen på en annan kvinnas bröst. Det var brytpunkten för dem båda, och inom ungefär en vecka hade William och Kate brutit upp.

Han ångrade sitt beslut nästan omedelbart

Det tog inte William lång tid att inse att han aldrig ville förlora Kate. Avståndet, plus William fortfarande bara är 24, var skäl nog att tro att han inte var redo att ta nästa steg med henne. Men i slutändan, spendera fyra månader borta från Kate var det mesta han kunde ta.

Kate, som var på jobbet när William ringde, ursäktade sig för att prata med honom. "Jag kan inte… Det kommer bara inte att fungera. Det är inte rättvist mot dig," William sade enligt uppgift, efter att ha ett långt samtal med sin far om att inte vara redo att begå (källor säger Charles rådde William att inte göra samma misstag han gjorde genom att gifta sig med Diana när han inte var säker på det). Och därifrån var de två officiellt singel.

Källor nära de två säger att de fortfarande pratade då och då medan de var isär, vilket innebär att William förmodligen aldrig hanterat sin split väl. I juli 2007 hade han vunnit tillbaka henne. Och den här gången menade han allvar med henne. William friade till Kate tre år senare, och de två gifte sig i en ceremoni 2011 som sågs av miljoner.
Gå till Källa