Meghan Markle känns "som en ny person" efter att ha lämnat kungafamiljen och flyttar till Nordamerika

Trots den stress som det nya viruset sannolikt orsakar familjen, det finns ingen förneka deras spänning om att starta ett helt nytt liv. I själva verket, enligt en färsk rapport, i dagarna efter deras utträde ur kungafamiljen, har Meghan känt sig helt stärkt och avslappnad.

Meghan, hertiginna av Sussex ligger lågt, precis som resten av världen, i kölvattnet av COVID-19 pandemin. Hon och hennes man, prins Harry, har undvikit pressen och gör sitt bästa för att vara säkra och friska.

I eftermiddag, Hertigen och hertiginnan av Sussex deltog i den årliga Commonwealth Service i Westminster Abbey på Commonwealth Day, tillsammans med Hennes Majestät Drottningen och medlemmar av den kungliga familjen. Samväldet är ett globalt nätverk av 54 länder, som arbetar i samarbete mot gemensamma ekonomiska, miljömässiga, sociala och demokratiska mål, och tjänsten idag syftar till att belysa den stora gemenskap som spänner över varje geografisk region, religion och kultur, som omfattar mångfald bland befolkningen på 2,4 miljarder människor, varav 60 procent är under 30 år gammal. Som president och vice ordförande för @Queens_Commonwealth_Trust, hertigen och hertiginnan av Sussex har varit passionerade förespråkare för samväldet har tillbringat många år i nära samarbete med nästa generation av samväldet ledare. Temat för Samväldet för 2020 är "Delivering A Common Future: Connecting, Innovating, Transforming", med betoning på ungdomar, miljö, handel, styrning och IKT (informations- och kommunikationsteknik) och innovation. Från att arbeta för att skydda jordens naturresurser och bevara planeten för kommande generationer, att kämpa för rättvis handel och ge dagens ungdomar att förändra morgondagens samhällen, firar Tjänsten samväldets fortsatta åtagande att skapa en fredlig, blomstrande och mer hållbar framtid för alla. Foto © PA

Meghan Markle trakasserades av brittisk press från början

Meghan var van vid uppmärksamhet från media när hon gifte sig med kungafamiljen. Som en framgångsrik skådespelerska på TV-serien Suits, deltog hon regelbundet röda mattan händelser och gav detaljerade intervjuer.

Ett inlägg delat av Hertigen och hertiginnan av Sussex (@sussexroyal) på

Tyvärr blev det inte bättre efter att hon hade Archie Harrison i början av 2019. Medierna smällde Meghan och prins Harry för deras beslut att hålla sin sons dop ceremoni privat, och de upprepade gånger tryckt rykten om att Meghan var anstiftan till en fejd mellan sin man och hans bror, prins William.

Den brittiska pressen var dock en helt ny match för stjärnan. Så fort det avslöjades att hon hade ett förhållande med prins Harry började Meghan genomgå regelbundna attacker från media, främst på grund av sitt yrke och sin bakgrund.

Varför ville Meghan Markle lämna kungafamiljen?

Meghan MarkleMeghan Markle
Meghan Markle| Max Mumby/Indigo/Getty Bilder

Inte långt efter intervjun med Tom Bradby började fler sprickor dyka upp på ytan av prins Harry och Meghans relation med den brittiska allmänheten och pressen. De började dra sig tillbaka från det offentliga livet ännu mer, bara visas när specifika kungliga tillfällen krävde det. Det fanns även rykten om att prins Harry och prins William inte längre var på goda villkor.

Även prins Harry försvarade häftigt sin fru till de brittiska kvällstidningarna, verkade det som om trycket tog en vägtull på hertiginnan av Sussex. Under en sällsynt intervju i slutet av 2019 medgav hon att hon inte klarade sig bra, och antydde till och med att kungafamiljen inte var helt sympatisk inför hennes svåra situation. 

Ändå fanns det utan tvekan andra skäl också. Prins Harry talade ut dagarna efter deras utträde tillkännagivande, om att det sätt kvällstidningarna förföljde sin fru fick honom att minnas traumat av sin mors död. Det verkar som om kombinationen av media trakasserier och en brist på stöd från andra medlemmar av den kungliga familjen slutligen drivit paret över kanten. 

Slutligen, i januari 2020, meddelade Meghan och prins Harry på sin Instagramsida att de skulle kliva tillbaka som seniora kungligheter. De gav flera skäl för deras utträde, med hänvisning till att de ville göra sin egen inkomst och driva sina egna välgörande intressen, samt höja sin son i en mer mångkulturell miljö.

Publikationen avslöjar Meghan hade panikattacker i London på grund av den obevekliga förföljelse från media och att den här gången i Kanada har orsakat henne att ha en "riktig vår i hennes steg igen." Framtiden är fortfarande osäker för paret, eftersom de nyligen flyttade från Kanada till Los Angeles. Men under tiden njuter Meghan av denna mellanfas i sitt liv. 

Meghan Markle känns som en ny person i dessa dagar

Omedelbart efter deras tillkännagivande, Meghan sprutade iväg till Kanada, tillsammans med Baby Archie, att koppla av och fly rampljuset som prins Harry bundet upp sina återstående åtaganden. Enligt källor, ledighet i Kanada var precis vad läkaren beställde för den tidigare skådespelerskan: US Weekly rapporterar att pausen har gett Markle en chans att "återställa" och att "hon känner sig som en ny person." 

Gå till Källa

Meghan Markle czuje się "jak nowa osoba" po opuszczeniu rodziny królewskiej i przeprowadzce do Ameryki Północnej

Pomimo stresu, że nowy wirus jest prawdopodobnie przyczyną rodziny, nie ma wątpliwości, ich podniecenie o rozpoczęciu zupełnie nowego życia. W rzeczywistości, według ostatniego raportu, w dniach po wyjściu z rodziny królewskiej, Meghan czuje się całkowicie ożywiona i zrelaksowana.

Meghan, księżna Sussex leży nisko, podobnie jak reszta świata, w następstwie pandemii COVID-19. Ona i jej mąż, książę Harry, unikali prasy i robili wszystko, aby zachować bezpieczeństwo i zdrowie.

Po południu książę i księżna Sussex wzięli udział w dorocznym Nabożeństwie Wspólnoty Narodów w Opactwie Westminsterskim w Dniu Wspólnoty Narodów, obok Jej Królewskiej Mości Królowej i członków Rodziny Królewskiej. Rzeczpospolita jest globalną siecią 54 krajów, we współpracy na rzecz wspólnych celów gospodarczych, środowiskowych, społecznych i demokratycznych, a służba ma dziś na celu podkreślenie ogromnej społeczności, która obejmuje każdy region geograficzny, religię i różnorodności wśród 2,4 miliarda ludzi, z czego 60 procent ma mniej niż 30 lat. Jako prezydent i wiceprzewodniczący @Queens_Commonwealth_Trust, książę i księżna Sussex byli zapalonymi zwolennikami Rzeczypospolitej, którzy przez wiele lat ściśle współpracowali z następnym pokoleniem przywódców Wspólnoty Narodów. Tematem "Rzeczpospolitej na 2020 r." jest "Zapewnienie wspólnej przyszłości: łączenie, wprowadzanie innowacji, przekształcanie", kładąc nacisk na młodzież, środowisko, handel, zarządzanie i technologie informacyjno-komunikacyjne (Technologie informacyjno-komunikacyjne) oraz innowacje. Od pracy na rzecz ochrony zasobów naturalnych ziemi i zachowania planety dla przyszłych pokoleń, do obrony sprawiedliwego handlu i upoważniania dzisiejszej młodzieży do przekształcania społeczności jutra, Służba świętuje kontynuowanie Rzeczypospolitej zaangażowanie na rzecz zapewnienia wszystkim pokojowej, dostatniej i bardziej zrównoważonej przyszłości. Zdjęcie © PA

Meghan Markle od początku była nękana przez brytyjską prasę

Meghan była przyzwyczajona do zwracania uwagi mediów, gdy wyszła za mąż za rodzinę królewską. Jako odnosząca sukcesy aktorka w programie telewizyjnym Suits, regularnie brała udział w wydarzeniach na czerwonym dywanie i udzielała szczegółowych wywiadów.

Post udostępniony przez księcia i księżną Sussex (@sussexroyal) na

Niestety, nie poprawiło się to po tym, jak na początku 2019 roku miała Archiego Harrisona. Media zarzuciły Meghan i księciu Harry'emu, że zasłaniają ceremonię chrztu ich syna i wielokrotnie drukowali plotki, że Meghan podżega do rywalizacji między mężem a jego bratem, księciem Williamem.

Jednak brytyjska prasa była zupełnie nową ballgame dla gwiazdy. Gdy tylko okazało się, że jest w związku z księciem Harrym, Meghan zaczęła regularnie atakować media, głównie ze względu na jej okupację i pochodzenie.

Dlaczego Meghan Markle chciała opuścić rodzinę królewską?

Meghan MarkleMeghan Markle
Meghan Markle| Max Mumby/Indigo/Getty Images

Niedługo po wywiadzie z Tomem Bradbym na powierzchni relacji księcia Harry'ego i Meghan z brytyjską opinią publiczną i prasą zaczęły pojawiać się kolejne pęknięcia. Zaczęli jeszcze bardziej wycofywać się z życia publicznego, pojawiając się dopiero wtedy, gdy wymagały tego konkretne królewskie okazje. Pojawiły się nawet pogłoski, że książę Harry i książę William nie byli już na dobrych warunkach.

Chociaż książę Harry zaciekle bronił żony przed brytyjskimi tabloidami, wydawało się, że presja odbija się na księżnej Sussex. Podczas rzadkiego wywiadu pod koniec 2019 roku przyznała, że nie radzi sobie dobrze, a nawet zaznaczyła, że rodzina królewska nie jest w pełni przychylna jej trudnej sytuacji. 

Mimo to, były niewątpliwie inne powody, jak również. Książę Harry zabrał głos w dniach po ogłoszeniu wyjścia, stwierdzając, że sposób, w jaki tabloidy ścigały jego żonę, sprawił, że przypomniał sobie traumę śmierci matki. Wygląda na to, że połączenie molestowania w mediach i braku wsparcia ze strony innych członków rodziny królewskiej w końcu popchnęło parę na krawędzi. 

W końcu w styczniu 2020 roku Meghan i książę Harry ogłosili na swoim Profilu na Instagramie, że wrócą jako starsi królewscy. Podali kilka powodów swojego odejścia, powołując się na to, że chcą zarabiać własne dochody i realizować własne interesy charytatywne, a także wychowywać syna w bardziej wielokulturowym środowisku.

Publikacja ujawnia, że Meghan miała ataki paniki w Londynie z powodu nieustających prześladowań ze strony mediów i że tym razem w Kanadzie spowodowała, że znów ma "prawdziwą wiosnę w swoim kroku". Przyszłość jest nadal niepewna dla pary, ponieważ niedawno przenieśli się z Kanady do Los Angeles. Ale w międzyczasie Meghan cieszy się tym etapem w swoim życiu. 

Meghan Markle czuje się jak nowa osoba w tych dniach

Zaraz po ich ogłoszeniu, Meghan poleciał do Kanady, wraz z Baby Archie, aby odpocząć i uciec w centrum uwagi, jak książę Harry związany swoje pozostałe zobowiązania. Według źródeł, czas wolny w Kanadzie był tylko to, co lekarz kazał dla byłej aktorki: US Weekly donosi, że przerwa dała Markle szansę na "reset" i że "czuje się jak nowa osoba". 

Przejdź do źródła