Glöm inte att kontrollera dessa människor i ditt liv under COVID-19

Vår digitala värld älskar att skämta om #QuarantineLife, vilket gör det lätt att ibland glömma varför vi är i denna nya normala i första hand, och den stora svårighetsgraden av situationen omkring oss. När du stannar kvar i ditt hem och letar efter något att göra, överväga att nå ut till några av de människor i ditt liv som kan ha halkat under din radar. Vi spelar alla en annan del av kampen genom denna smärtsamma tid. Om du har någon av dessa folk i ditt liv, plocka upp telefonen för att ge dem ett samtal eller skjuta dem ett sms eller DM, och låt dem veta att du tänker på dem.

Vid denna punkt i COVID-19 isolering (jag har tappat räkningen, men det känns som dag 432-ish), skulle det inte vara förvånande om du har flugit igenom alla dina första former av underhållning och sätt att hålla upptagen. Om du är något som jag, du har plöjt igenom två eller tre Netflix dokuserien, du har bakat tillräckligt med kakor för en baka försäljning som nu har ingenstans att gå utom magen, och du har rensat ut din garderob, insåg att du har ingenstans att ta de objekt du drog, och helt enkelt lägga allt tillbaka till där det var. 

Front-Line Proffs

Utan tvekan, sjuksköterskor, läkare och alla andra inom det medicinska området förtjänar en enorm applåder av tacksamhet, men vi kan inte glömma alla andra människor som verkligen sätter sina liv på spel för att skydda oss alla och ge oss det väsentliga vi behöver heller. Postanställda, lastbilschaufförer och leveransarbetare sätter sig alla i farliga situationer för att få våra dagliga behov levererade till våra dörrar. Låt oss inte heller glömma livsmedelsbutik anställda som arbetar i farliga miljöer så att vi fortfarande kan lager våra skafferi under denna tid. 

 

 

Arbeta under hjärtskärande förhållanden, är dessa yrkesverksamma fortfarande driver igenom varje dag för att leda oss alla genom denna pandemi. Om du märker din granne fortfarande går till jobbet varje dag eller har någon nära dig som kämpar på frontlinjen över hela landet, nå ut för att kolla på dem och låta dem veta att du är tacksam. 

 

Nära och kära som lever i Virus Hotspots

Naturligtvis verkar det allmänt känt att se till att dina nära och kära som bor i storstäder vistas inne och hålla sig friska. Men viruset sprider sig snabbt, vilket skapar nya hotspots dagligen. Håll dig i samklang med nyheterna och var viruset finns. Anta inte att någon är säker under denna tid. Överväg att skapa en gruppchatt med dina utökade familjemedlemmar eller vänner som finns över hela landet för att hålla alla uppdaterade om varandras hälsa och säkerhet. 

 

Gymnasie- och högskole-seniorer

Om du kan tänka tillbaka till mars, april och maj av ditt sista år på gymnasiet eller college, jag är säker på att du är översvämmad med minnen av stora "varar." För många av dessa akademiska seniorer, deras sista stunder som bör firas är nu antingen läggas på is eller avbrytas på obestämd tid. Graderingar, konserter, sista tävlingar och baler har alla lagts på is. Även om det görs för att hålla människor säkra, tänk på de examen studenter som är oerhört förtvivlade att se dessa händelser de har drömt om blekna framför deras ögon. Skicka en snabb DM för att låta dem veta att du tänker på dem och påminna dem om att deras liv inte kommer att definieras av bristen på dessa stunder.

 

Far-och morföräldrar eller äldre grannar

Jag är säker på att de äldre nära och kära i ditt liv är tunga på ditt hjärta under denna tid. Naturligtvis är det du vill göra att gå och spendera tid med dem, vilket tyvärr skulle göra saken värre. För att fortsätta sprida kärlek och påminna din familj och vänner att du bryr dig om dem, försök att få dem på Zoom eller FaceTime så att de kan känna att du är tillsammans. En bild av dig att göra en av deras ikoniska recept som skickas via sms eller e-post kommer att göra sin dag. Glöm inte några grannar som inte har familj hjälpa dem. Erbjud att plocka upp sina livsmedel eller andra väsentligheter så att de inte behöver lämna huset.

 

Mamma vänner hemma med sina Kiddos

Shonda Rhimes spikade den på huvudet på Twitter när hon var en timme in homeschooling hennes barn säger, "Lärare förtjänar att göra en miljard dollar per år. Eller en vecka." Detta är en tuff övergång för både föräldrar och elever. Om du har en vän som nu är inne med sina barn (som är, naturligtvis, bedårande, men mycket hög energi) skicka över en rolig meme som kommer att få henne att skratta eller schemalägga en happy hour FaceTime. Det är skyldig att vara en del stress och ångest byggs upp att hon kommer att uppskatta att få släppa lös med någon flicka tid.

 

Din vän som är nyarbetslös

Tyvärr är ett arbete-från-hemmet alternativ inte realistiskt för allas jobb. Om du har en vän som släpptes under pandemin, se till att nå ut till dem. Erbjud så mycket hopp som du kan och ge hur du än kan. Har du råd att få några livsmedel levereras för dem? De minsta vänliga handlingar kan gå så långt under denna tid.

 

Småföretagare

Det är en skrämmande tid för småföretagare av något slag. Kanske din granne var tvungen att stänga dörrarna till sitt café, eller din släkting var tvungen att stänga sin bokhandel på obestämd tid. Gör vad du kan för att stödja dessa företag, deras ägare och deras anställda. Ett kort som låter dem veta att du är här för dem eller köpa ett presentkort att använda när vår värld blir ihop igen kan verkligen bidra till att höja deras sprit.

 

Vänner eller familj som bor ensamma

Det spelar ingen roll vilken säsong i livet du är i. Att leva själv i den här säsongen kan inte vara lätt. Din medarbetare som har fastnat i sin studio lägenhet själv, eller din släkting som tyvärr går igenom denna kris solo behöver din uppmärksamhet. Se till att de har alla de väsentligheter de behöver och är att hitta sätt att hålla sig sysselsatt. Har du några TV-program eller filmer du just avslutat som du kan föreslå att de tittar på? Ett telefonsamtal för även ett par minuter kommer att hjälpa dem att känna att de inte är så ensamma som de trodde.

 

Alla extroverts i ditt liv

För alla som är en utåtriktad, denna gång bort från att umgås är tortyr. Du har förmodligen märkt de vänner som tar denna situation hårdast är de vänner som vanligtvis är livet i partiet. Ring dem och se till att de håller upp OK och hålla sig sysselsatta. Hjälpa dem att fylla upp sin utåtriktade energi kopp genom att göra en virtuell spel natt eller en FaceTime middagsbjudning. Använd teknik till din fördel för att tillbringa tid tillsammans. Din extroverta bestie kommer att glömma att du är miles isär. 

Inlägget Glöm inte att kolla på dessa människor i ditt liv under COVID-19 dök upp först på The Everygirl.

Låt oss enas för att bekämpa viruset tillsammans. Fortsätt att dela hopp och kärlek ändå att du kan.