"The Bachelorette": Tyler Cameron fick defensiv efter en fläkt sa att han inte var "Perfect Guy" för Hannah Brown

Hannah Brown Tyler CameronHannah Brown Tyler Cameron
Hannah Brown och Tyler Cameron | John Fleenor via Getty Images

Tyler Cameron sa Hannah Brown var en "god vän"

För att sammanfatta, kraschade Cameron nyligen en Zoom samtal och gav information om hans förhållande status med Brown. En fläkt på samtalet spelade in samtalet och postat den på TikTok. När de på Zoom samtalet frågade om vilken typ av Camerons relation med Brown, sade han att de var vänner.

Tyler Cameron berättade nyligen fans av The Bachelorette att han inte dejtar Hannah Brown. Men efter att ha berättat fans detta, Cameron fick defensivnär ett på Instagram sa att han inte var den perfekta killen för Brown. Detta har lett vissa fans att spekulera de två kan dejta trots allt.

Tyler Cameron fick defensiv över en Instagram kommentar om Hannah Brown

På Instagram, en fan-sida för Brown och Cameron postat klipp av Cameron på Zoom samtal. Flera fans kommenterade inläggen och uttryckte sina åsikter om situationen.

"Teet är att vi är vänner. Hon är en god vän," Cameron sa på samtalet.

"Jag tror inte Tyler skulle berätta för dem på en zoom samtal om hans och Hannah relation. Varför skulle han det? Jag tror att de vill ha det relation privat för nu", skrev en annan Instagram-användare i kommentarerna till ett inlägg.

"Han sa samma sak om Gigi när han dejtade henne. Han sa hela tiden att de bara var vänner", kommenterade en Instagram-användare.

Instagram-användaren skrev: "Flytta på människor .. Hannah kommer att välja den perfekta killen för henne en dag är det inte Tyler .. och besättningen är tråkigt utan henne , hon och Ryan och Matt var de bästa."

En fläkt kommenterade ett inlägg och sa Brown så småningom skulle hitta den "perfekta killen" som inte var Cameron.

Därför blev han defensiv om Instagramkommentaren

Det finns ingen tydlig förklaring till varför Cameron kände behov av att svara på en fläkt kommentar på Instagram-inlägget. Kanske kände han sig defensiv om det faktum att Instagram-användaren förolämpade "Quarantine Crew", som fläkten skrev att vängruppen var tråkig när Brown lämnade.

Cameron svarade sedan på kommentaren, "Hur många katter har du?"

Dejtar Tyler Cameron och Hannah Brown?

Camerons senaste defensiva kommentar på Instagram kan läggas till listan över skäl till varför Brown och Cameron kan vara i hemlighet dating. De två antydde deras tidigare förhållande på The Bachelorette i TikToks medan quarantining tillsammans, och vissa fans spekulera även de två sov i samma säng medan Brown stannade med "Quarantine Crew."

En annan förklaring skulle vara att Cameron var defensiv över hans förhållande med Brown. Oavsett om de två exes är verkligen bara vänner eller är tillbaka tillsammans, kanske Cameron inte har gillat någon som inte känner honom förutsatt att han inte är en bra match för Brown.

Medan Cameron och Brown är bara vänner, fans av The Bachelorette hejar på de två att träffas. Harrison och Lauren Zima är också lowkey sjöfart Cameron och Brown.

Men Brown och Cameron har varit orubbliga att de bara är goda vänner. Detta är helt klart vad de vill att allmänheten ska tro. Browns far och Chris Harrison har också sagt att de två är bara vänner.

"Vi älskar både Hannah och Tyler. Vi tycker att de båda är bra, säger Zima till People i en gemensam intervju med Harrison. "Om de kan komma samman och stödja varandra i en tid då hela världen behöver komma samman och stödja varandra, kunde vi inte stan och fartyg som något svårare."Gå till Källa