Varför Sarah Hyland säger att hon är "barnet" i hennes förhållande med Wells Adams

Sarah Hyland och Wells Adams är förlovade

Wells Adams och Sarah HylandWells Adams och Sarah Hyland
Wells Adams och Sarah Hyland | Lester Cohen / Getty Bilder för InStyle

Hyland är mest känd för huvudrollen som Haley Dunphy i den långvariga komediserien Modern Family. Hon har också medverkat i shower som Hot i Cleveland och Veronica Mars. Och medan hennes betydande andra är också känd för TV, de kommer från två olika världar.

När en skådespelare och en realitystjärna träffas kan deras dynamik vara svår att förutsäga. För Sarah Hyland och hennes fästman, Bachelor Nation's Wells Adams, fans kan bli förvånad över att lära sig hur de balanserar varandra ut. Här är en titt på hur de kommer överens, liksom hur detta skiljer sig mycket från Hylands tidigare relationer.

Hon öppnade upp om deras förhållande i Cosmopolitan

Hur träffades Hyland och Adams? Online, förstås. Hon twittrade om honom, gled han in i hennes DM, och resten var historia. Saker och ting gick från FaceTimes till faktiska datum, och han var där för henne medan hon återhämtade sig från sin andra njurtransplantation 2017.

Adams, en DJ, dök först upp i säsong 12 av The Bachelorette i 2016. Efter att ha eliminerats, förblev han isär i serien, som en tävlande i säsong 3 av Bachelor in Paradise. Adams återvände senare som bartender i säsong 4, 5 och 6 av Bachelor in Paradise.

Hyland om att vara "barnet" i deras förhållande

I par utmaning videon ovan, båda är överens om att Adams är mer tålmodig och Hyland är mer envis. Men detta kan ha något att göra med det recept hon tar för hennes njurdysplasi. "Jag måste ta ett steg tillbaka och säga: 'Är det här verkligen upprörande för dig? Eller är det här medicinen?,'"sade hon.

Deras förhållande blev allvarligt snabbt, med Hyland berättar Cosmopolitan, "Vi talade om vilka typer av bröllop vi ville ha fyra dagar efter att vi gjorde saker officiella." Hon tillade: "Jag hatar den typiska klichén av "när du vet, du vet," men det är så f * cking sant. Det var i alla fall för mig."

Vem dejtade hon tidigare?

Vem syftar Hyland på? Skådespelaren har två kända ex-pojkvänner. Senast är Dominic Sherwood, hennes motspelare från filmen Vampire Academy från 2014. De började dejta året därpå, och splittrades någon gång under 2017. Under deras förhållande, gäst-spelade han i ett avsnitt av Modern Family. Deras verkar inte vara någon illvilja mellan Hyland och Sherwood 2020.

Men som det visar sig, de verkligen få in stora argument. Hyland beskriver Adams som "en kommunikatör", och säger: "Det här är första gången jag har varit i ett förhållande där jag säger: 'Hur mår jag barnet i relationen?' Jag har alltid varit vuxen."

Klart, detta tar saker utöver att bara vara den "vuxna" i ett förhållande. Det är skönt att veta att Hyland är säker från den typen av beteende, eftersom hennes relation med Adams verkar vara så frisk som möjligt.

Men det var hennes förhållande innan den som är mer känd. Hyland var kopplad till Matt Prokop, som hon träffade när de spelade i Disney Channel filmen Geek Charming tillsammans, i flera år. Deras relation slutade dåligt: Efter att ha splittrats 2014 fick Hyland ett besöksförbud mot sitt ex.

Gå till Källa