Khloé Kardashian bekräftade inte en återförening med Tristan, men hon förnekade det inte heller

Fans har spekulerat om Khloé Kardashian och Tristan Thompson komma tillbaka tillsammans under en lång tid. I grund och botten så fort de gjorde 2018 började sociala medier surra med frågor om en potentiell återförening. 

Det är naturligt att de skulle försöka få saker att fungera. De två har en dotter tillsammans, True Thompson. Kardashian har inte precis haft tur i kärlek, och hon var definitivt mycket tagen med Thompson.

Tidigare har hon varit tydlig med att ett förhållande inte kommer att hända. Men på sistone har hon varit lite vagare. Fans tror att en nyligen Instagram kommentar är i grunden ett erkännande att komma tillbaka tillsammans är i korten. 

Fansen tror att Khloé Kardashians icke-svar talar sitt tydliga språk

Khloe Kardashian deltar Allergan KYBELLA händelse på IAC Building mars 3, 2016 i New York City.Khloe Kardashian deltar Allergan KYBELLA händelse på IAC Building mars 3, 2016 i New York City.
Khloé Kardashian | Cindy Ord / Getty Bilder för Allergan

Kardashian postat en söt bild av sig själv och hennes dotter Sant på Instagram, med rubriken "Det enda jag behöver dig att komma ihåg är hur mycket din pappa och jag älskar dig!"

En fläkt kommenterade som svar, frågar "betyder detta det tillsammans igen," med hänvisning till Kardashian och Thompson är tillbaka tillsammans. Hennes svar hade fans på Reddit mycket intresserade. Istället för att svara med ett enkelt ja eller nej, kommenterade Khloe tillbaka: "Det betyder att hennes föräldrar älskar henne bortom åtgärd."

På en Reddit post med en skärmdump av pic och kommentarerna i fråga, fans var ganska övertygad om att Kardashian vaga svar är meningsfullt. Hon sa aldrig att de aldrig skulle bli tillsammans igen, eller ens att de inte var det. Enligt en Reddit användare är Kardashian "verkligen inte förneka det med den kommentaren!" 

Det kan vara Kardashian är bara trött på att upprepa att hon och Thompson är helt gjort romantiskt, men hennes vaga inlägg har haft fans fascinerad innan. Speciellt med tanke på vilken typ av uppbrott hon och Thompson gick igenom.

Efter deras steniga och offentliga split, skulle det vara svårt att se Kardashian ta honom tillbaka. Det är därför varje antydan till en återförening är skandalös. 

Khloé Kardashian och Tristan Thompson hade en stenig upplösning 

Thompson fuskade offentligt på Kardashian mer än en gång. Förnedringen hon gick igenom var smärtsam, och det förvärrades bara av hennes reaktion på Jordyn Woods, en av kvinnorna Thompson bedrog Kardashian med. Woods var en av Kardashians syster Kylie Jenners bästa vänner, och hon bodde till och med i Jenners hus när dramat gick ner. 

När Woods och Thompson ertappades med att fuska gjorde Kardashian med honom. Det var precis runt när barnet True skulle ha varit, så uppbrottet måste ha varit extra smärtsamt för Kardashian.

Men när hon gick på att attackera Woods på sociala medier, fans inte hade det. Hon kallades ut för fett-shaming Woods, och fans undrade varför hon inte fokusera sin energi på att kritisera Thompson, vars svek var mycket större. Kritiker är inte okej med hur hon har förlåtit Thompson och låter honom komma in i hennes liv igen, men har inte gjort samma sak med Woods.

Khloé kan vara rädd för att erkänna att hon är tillbaka med Tristan Thompson

På grund av alla intensiva motreaktion hon fick efter hennes uppbrott med Thompson, kan Kardashian vara rädd för att erkänna att hon är tillbaka med honom. Fans kritiserade henne varje steg under deras offentliga split, vilket kan ha varit mer än lite orättvist. 

Thompson var den som fuskade. Kardashian s största misstag var att lita på sin partner, trots alla varningar och röda flaggor som kom upp längs vägen. Det verkar inte tillräckligt allvarligt för att rättfärdiga den typ av online hat Khloe fick efter uppbrottet. 

Kardashian bör användas för att sociala medier användare ganging upp på henne vid det här laget, men negativa kommentarer verkar påverka henne mer än de gör hennes systrar. Innan hon träffade Thompson klagade Kardashian över att ständigt göras narr av för hennes utseende. Nästa sak fans visste, hon hade i princip en helt ny kropp och ansikte. 

Hennes känslighet för troll och elaka kommentarer kan göra henne ovillig att erkänna att hon är tillbaka med Thompson om, i själva verket, så är fallet. 

Gå till Källa