Beyoncés inspirerande ord hjälper dig i tuffa tider

Beyoncé är den typ av stjärna som även gör andra stjärnor nervös. Hon är inte bara en fantastisk sångerska, men hon är också en framgångsrik modedesigner, mor till tre underbara barn, och gift med en annan musik legend, Jay-Z. 

Men Beyoncés resa har inte varit utan smärta. Hon har kämpat på vägen, inför smärtsamma frågor på ett mycket offentligt sätt. Som vissa människor vet, men svåra tider behöver inte göra dig svag eller bitter. Beyoncé har tagit vad hon har gått igenom och gjort det till en inspirerande syn. 

Hon ser inte saker i svart och vitt

Det kan vara lätt att se tillbaka och se det förflutna i skarpa kontraster, tänker på smärtsamma tider så dåliga och lyckliga tider så bra. Men Beyoncé förklarar att livet inte är så entydigt. Även de svåra tiderna har sina egna belöningar. 

"Det finns många nyanser på varje resa … Jag har gått igenom helvetet och tillbaka, och jag är tacksam för varje ärr, sade hon, "Genom allt, jag har lärt mig att skratta och gråta och växa … Jag känner mig nu så mycket vackrare, så mycket sexigare, så mycket mer intressant. Och så mycket kraftfullare."

Men den känslan av makt betyder inte att hon inte behandlar sig försiktigt. Hon är öppen med det faktum att balansera roller mor, hustru, konstnär och affärskvinna kan vara stressande. Hon ser till att hon har det stöd hon behöver, och hon fokuserar på god egenvård så att hon kan vara som bäst. 

Kamperna gav belöningar

2014 blev fansen chockade när de fick reda på att Jay-Z och Beyoncé inte hade det perfekta äktenskapet som alla trodde att de gjorde. Det uppdagades att Jay-Z hade varit otrogen. Alla som har haft en partner fuska på dem vet hur smärtsamt det är, och Beyoncé var tvungen att gå igenom det ont och förnedring medan hela världen såg. 

Men istället för att avsluta sitt äktenskap, paret åtagit sig att arbeta igenom sina frågor. Med tiden kunde de inte bara vara ärliga mot varandra, utan de delade till och med sanningen med världen. Var och en av dem släppte album med låtar som tog upp otrohet, utforska smärta och ånger de kände. Jay-Z erkände offentligt att han inte hade varit sanningsenlig med sin fru, och tillsammans arbetade de för att ta itu med de frågor som nästan slet dem isär. 

Äldre, klokare och bättre än någonsin

Beyoncé leende, hålla en mikrofon ut till en publikBeyoncé leende, hålla en mikrofon ut till en publik
Beyoncé | Larry Busacca / PW / WireImage för Parkwood Entertainment / Getty Images

Problemen som nästan avslutade hennes äktenskap var inte slutet på Beyoncés svåra tider. 2017 fick hon reda på att hon var gravid och att hon hade tvillingar. Det hade varit tillräckligt för att ta itu med, men då hon hade farliga komplikationer som satte henne på sängläge i en månad. 

Beyoncé har sagt att hon vägde 218 pounds dagen hon födde tvillingarna, Rumi och Sir. Hon genomgick en akut C-sektion, och upplevelsen påverkade hennes kropp under en lång tid efter. För en artist som är känd för sin hög energi, sexiga föreställningar, det var en svår sak att hantera. Men hon är inte villig att låta den pressen definiera henne. 

Jag tror att det är viktigt för kvinnor och män att se och uppskatta skönheten i sina naturliga kroppar, sade hon och erkände att hennes kurvor är fylligare efter födelsen av tvillingarna. " Jag har en liten mamma påse, och jag har ingen brådska att bli av med det. Jag tror att det är på riktigt. När jag är redo att skaffa en sex-pack, kommer jag att gå in i odjuret zon och arbeta arslet av mig tills jag har det. Men just nu, min lilla FUPA och jag känner att vi är menade att vara."

Beyoncé är den sortens person som kommer från svåra tider med mer styrka än någonsin. Oavsett om hon pratar om att bli bättre genom kampen eller hitta självacceptans, kan vi alla lära oss lite av drottning Bey.

Gå till Källa