Offset anklagas för fusk på Cardi B igen efter att han sett "Hiding" hans telefon när hon gick i rummet

Cardi B och Offset är en av hiphopens mest älskade duos. Gift i nästan tre år med en dotter, rapparna är ett lysande exempel på kärlek och engagemang i modern tid. Men deras förhållande har inte varit utan problem.

Under hela sin tid tillsammans, paret har stött på många hinder – från online kritik till otrohet. Det senaste dramat kom under veckan den 22 mars när Offset sågs "gömma" sin telefon från Cardi B, vilket ledde till rykten om att han kan vara upp till något bra igen.

Cardi B och Offset på röda mattan på prisutdelning i juni 2019Cardi B och Offset på röda mattan på prisutdelning i juni 2019
Cardi B och Offset på röda mattan på en prisutdelning i juni 2019 | Leon Bennett/WireImage

Titta på videon av Offset "dölja" sin telefon

Offset hade spelat in sig själv spela ett tv-spel när Cardi B kallade på honom. När hon tog sig till rummet, offset kodade att sätta sin telefon i fickan. Efter att ha kämpat för att få enheten inuti, lyfte han sin kropp och placerade telefonen under rumpan.

När hon kom in i rummet, vände han nonchalant runt och hälsade på "Bodak Yellow" rappare. Paret pratade en stund innan Cardi B vände och började ta sig mot dörren. När hon var borta, tog Offset sin telefon tillbaka ut och började trycka på skärmen som om han var textning någon.

Ögonblicket lämnade fansen misstänksamma och övertygade om att han har en affär. De rusade till sociala medier plattformar som Twitter och anklagade Offset för fusk på "Var försiktig" crooner för ännu en gång.

"Offset har aldrig förändrats och kommer aldrig att förändras. Synd cuz Cardi förtjänar bättre," en Twitter-användare förklarade.

En annan fläkt ekade dessa känslor, skriver, "Offset är inte sh * t som Cardi b är allt …"

Andra försvarade dock "Clout"-rapparen.

"Ppl är snabba att ropa offset för fusk bara för att han lagt unda[phone]n sin. Under tiden får du inte ens lösenkoden till dina män[phone]. Och grabbar, ya'll göra samma sh * t runt din gf / fru. Så WTF är problemet här? Låt honom f * ckin leva", sade en tweet.

Offset verkade svara på anklagelserna

Som fusk rykten monterade, Offset tog till sin Instagram Story och till synes sköt tillbaka på anklagelserna. Han kritiserade också fans för att fokusera "på något negativt" istället för coronavirus-relaterade frågor.

"Det är folk här ute som dör. Du vill fokusera på något negativt. Vi fick för mycket negativitet, säger han. " Det är därför vi inte kan få några pengar. Kan ingen av oss få några pengar."

Offset fortsatte med att säga att folk var "göra något av ingenting" och att han verkligen inte hade varit upp till något annat än att spendera tid med sin familj. 

"Döda inte vibben. Vi vibin', mannen. Jag är med min familj, vet du vad jag säger? Vi tillsammans varje dag. Jag hoppas att du med din varje dag, fortsatte han. "Vi behöver inte något av detta negativa, hatiska, göra något av ingenting utan anledning. Vi bra över den här vägen."

Korti B har inte svarat på videon. Men det verkar troligt att hon kommer, som Invasion of Privacy rappare brukar talar ut om denna typ av saker. Hon försvarade sin man redan i december 2019 när han anklagades för att ha meddelande om en annan kvinna på Instagram, och sade att hans konto hade hackats.

Offset tidigare påstådda affären nästan spårade ur deras relation

Efter att Offset inför fuskrykten under 2018 meddelade Cardi B att december att hon planerade att ansöka om skilsmässa. Offset bad henne att komma tillbaka, utstationering en lång ursäkt anteckning på nätet och även vädjar om hennes förlåtelse offentligt. Men hon gav sig inte – åtminstone till en början.

De försonades så småningom i februari 2019 – något som föranledde stora bakslag från fansen. Men Cardi B stod fast vid sitt beslut.

Hon öppnade upp om anledningen till att hon tog Offset tillbaka i Vogue januari 2020 omslagshistoria, berättar publikationen att "alla har problem" och att det i slutändan var väldigt viktigt för henne att hon och Offset arbete genom dem.

"Jag tror på förlåtelse. Jag bad om det. Jag och min man bad om det. Vi hade präster som kom till oss. Och vi kom bara till en förståelse som, bro, det är verkligen vi mot världen, förklarade hon.

Cardi B noterade också att de kom överens när de gifte sig i september 2017 att hålla ihop tills "döden gör oss en del." Men samtidigt erkände hon att hon kanske inte är lika förlåtande om Offset glider upp igen.

Vi vill inte sätta ord i munnen, men vi tror inte Offset skulle underskatta Cardi och ta dessa kommentarer lätt. Kanske var han verkligen bara kylning och gör inget annat än att spela sitt spel.

Läs mer: Fans märker något "Off" Om Cardi B

Gå till Källa