Kathy Griffin behandlas för "outhärdligt smärtsamma symtom" men är fortfarande inte säker på om hon har Coronavirus

Bara dagar efter sin mors död hamnade Kathy Griffin på akuten med "outhärdligt smärtsamma symptom" som hon delade på Instagram.

Kathy GriffinKathy Griffin
Kathy Griffin | Tibrina Hobson/Getty Bilder

Komikern delade ett foto av sig själv i en sjukhussäng klädd i en skyddande mask, klart frustrerad över att hon inte kunde testas för COVID-19 (coronavirus). "Han ljuger", skrev hon. "Jag skickades till #COVID19 isolering avdelning rum i ett stort sjukhus ER från en separat akut vård anläggning efter att ha visat outhärdligt smärtsamma symtom. Sjukhuset kunde inte testa mig för #coronavirus på grund av CDC (Pence arbetsgrupp) begränsningar. #TESTTESTTEST"

Fans önskade henne väl och väntade för att se om hon också skulle gå med i raden av andra kändisar och offentliga personer som har testats positivt för viruset. Även om hon behandlades och släpptes, griffin fortfarande inte vet om hon är positiv.

Griffin vet inte om hon utsattes för viruset.

Griffin delade sin historia med The Los Angeles Times. Hon twittrade utdrag ur historien. "A) Kathy Griffin kan ha utsatts för coronaviruset. Eller så har hon kanske inte gjort det. Efter en resa nyligen till akuten och akuten medan allvarligt sjuka, komiska kunde inte få testas,'" hon delade tillsammans med en länk till artikeln.

Hon avslöjade sedan att hon fick diagnosen att ha en bukinfektion. "B) Griffin har en bukinfektion som behandlas med medicinering, men hon vet inte om hon har vänt hörnet för ett par dagar, sade hon till The Times i en telefonintervju onsdag eftermiddag. Hon är hemma igen, och hon går inte ut snart.'"

Tillägger, "C) "Jag minns livligt läkaren berättade för mig … "Jag ska skicka dig till Cedars ER idag eftersom jag inte tror att jag kunde få dig i 13 dagar från nu," Griffin sa. Hon flippade ut.'"

Hon berömde det medicinska teamet som behandlade henne men avslöjade att hon inte kunde testas

Griffin var klart tacksam mot det medicinska teamet på frontlinjen. "D) Hon sa att hon också såg ett gäng "riktigt smarta, otroligt modiga människor" som brydde sig djupt om vad de gjorde. Griffin sa att hon sa att de var hjältar. Hon kunde inte berömma vårdpersonalen tillräckligt mycket.'"

Det verkar fortfarande inte som om hon testades för coronavirus. "E) Trots att gå till AKUT med en massa symptom, sade hon att hon fortfarande har ingen aning om hon är positiv eller negativ för den nya coronavirus. Endast tid och testning får utvisa.'"

Tydligen gjorde Griffin inte passar riktlinjer för testning som fastställts av Centers for Disease Control and Prevention. "F) "Jag har bara inget svar. Jag vet inte, sade hon. "Någon på Cedars sa till mig, vi kan inte ge dig detta test på grund av CDC riktlinjer. Jag föreslår att riktlinjerna fortfarande är för strikta eftersom de inte har tillräckligt med tester.'"

Enligt CDC: "Kliniker bör använda sin bedömning för att avgöra om en patient har tecken och symtom som är förenliga med COVID-19 och om patienten ska testas. De flesta patienter med bekräftad COVID-19 har utvecklat feber1 och/eller symtom på akut respiratorisk sjukdom (t.ex. hosta, andningssvårigheter)." 

Gå till Källa