Mason Disick Spills bönorna om status kylie Jenner och Travis Scott's Relationship

Mason Disick är verkligen växer upp mitt framför våra ögon. Det verkar som igår när vi såg Kourtney Kardashian och Scott Disick reda på att hålla jämna steg med Kardashians att de skulle bli föräldrar. Men nu är han 10 år gammal och gör stora saker som att använda sociala medier.

Vad ingen förväntade sig var dock för honom att gå online och avslöja status för sin moster Kylie Jenner relation med Travis Scott. Han spillde te under en nyligen Instagram Live och hade Internet går vilda.

Travis Scott och Kylie Jenner på röda mattan vid ett evenemang i augusti 2019Travis Scott och Kylie Jenner på röda mattan vid ett evenemang i augusti 2019
Travis Scott och Kylie Jenner på röda mattan vid ett evenemang i augusti 2019| Tommaso Boddi/Getty Images för Netflix

Titta Mason Disick video om Kylie Jenner och Travis Scott

Kort efter att ha gått med i Instagram gick Disick ut på live den 24 mars och till synes deltog i ett Q&A-segment. Vid ett tillfälle verkade han möta en fråga om status jenner och Scotts relation, som han svarade: "Nej, Kylie och Travis är inte tillbaka tillsammans."

Hans Instagramkonto har sedan dess raderats, förmodligen för att 10-åringen inte uppfyllde plattformens 13-åriga ålderskrav. Men en fan-sida tillägnad Jenner fångade klippet och delade det på sitt eget personliga konto. Titta på det här:

Fans kunde inte tro Disick, med en person kommenterar, "Stop I'm dead."

"OH WOW" kommenterade en annan medan någon annan sa "te kokar."

Mer om Kylie Jenner och Travis Scotts förhållande

TMZ och andra försäljningsställen bekräftade den 1 oktober 2019 att Jenner och Scott hade brutit upp efter mer än två år tillsammans. Båda stjärnorna har kjolar runt orsaken till deras split, men källor berättade People and Us Weekly att det hade att göra med deras motstridiga livsstilar och scheman. Vissa insiders betonade att de kunde komma tillbaka tillsammans, dock med en källa säger Us Weekly att det inte var "anses vara en fullständig upplösning till någon av dem."

Den 28 februari föreslog Jenner att de hade gjort upp när hon postat en serie throwback bilder av henne och Scott till hennes Instagram-sida. Ytterligare underblåser spekulationer, källor berättade Blast att paret verkligen hade försonats men höll det hemligt för allmänheten.

Men en annan insider sköt tillbaka på det i en 2 mars rapport med people, berättar publikationen att de var "inte officiellt ett par igen."

Oavsett, Kylie Jenner och Travis Scott gör bra

Ända sedan de splittrades har Jenner och Scott fortsatt att umgås tillsammans med sin dotter, Stormi Webster, som föddes den 1 februari 2018. De firade berömda en rad helgdagar tillsammans, inklusive Halloween och jul 2020, och kom också tillsammans för att planera en fest i februari för att fira Stormis födelsedag.

Medan de två har hållit sina kommentarer om deras förhållande till ett minimum, berättade Scott XXL i december att Jenner alltid skulle ha en speciell plats i hans hjärta.

"Jag älskar [Stormi’s]mamma och det kommer jag alltid att göra", berättade han.

Jenner upprepade den känslan i en senare intervju med Harper's Bazaar, säger till utlopp: "Vi är som bästa vänner. Vi både älskar Stormi och vill det som är bäst för henne."

Även om de kanske inte är tillsammans, kan det inte bli bättre än så.

Läs mer: Kylie Jenner ger en sällsynt glimt av hennes $ 12.000.000 Hem

Gå till Källa