Kristen Bell öppnar upp om att inte ansluta med sina barn under graviditeten

Kristen Bell har en het skådespelarkarriär, spelar rollen som Anna i storfilmen Frozen filmer, liksom den del av Eleanor Shellstrop i NBC: s hitshow The Good Place. Hon har också ett avundsvärt äktenskap med skådespelaren Dax Shepard och två bedårande döttrar, Lincoln, 6 år, och Delta, 5 år. 

Nuförtiden är det tydligt att Bell är helt engagerad i sina barn. Hon prioriterar sin tid med dem så högt att hon även lämnar prisprogram tidigt så att hon kan komma hem till dem. Men även om hon uppenbarligen känner sig mycket nära sina döttrar, delade hon nyligen att detta inte alltid var fallet. 

Paret är mycket beskyddande av sina döttrar

Även Bell och Shepard lever sina liv i allmänhetens ögon, de skyddar sina barn så mycket som möjligt. Flickorna har Hollywood royalty för föräldrar, men de kommer inte att bedriva arbete som barnskådespelare.

Och Bell och Shepard delar mycket sällan bilder på barnen på sociala medier, utan föredrar att skydda sin integritet så mycket som möjligt. De har även gått så långt som att be sina fans att inte köpa tidningar som publicerar otillåtna bilder på sina barn. 

Kristen Bell var inte alltid säker på att hon ens ville ha barn

Även Bell hade standard barndom planer på att bli mamma en dag, när hon slog ålder 30 hennes karriär tog fart. Hon var inte säker på att hon ville lägga sitt arbete på is, och hon visste inte ens om hon kände lust att vara mamma.

Det var inte så att hon inte kände behov av att ta hand om någon; Hon kände bara att hon kunde möta det behovet på andra sätt. " Jag får så mycket uppfyllelse av mina hundar," förklarade hon under en intervju på The Motherly Podcast, "Jag har alltid älskat att vårda, det är mitt kärleksspråk. Men oavsett om det är att köpa främlingens kaffe bakom mig eller göra mina vänner middag, kan jag repa att klia."

Men Bell och Shepard hade nått den punkt i deras förhållande där de behövde för att avgöra om de skulle driva föräldraskap eller inte. Shepard kom på idén att de skulle fråga sina mest negativa vänner som hade barn om de tyckte det var en bra idé. Deras vänner var så entusiastiska över upplevelsen av föräldraskap att paret bestämde sig för att gå vidare.

Graviditeten kändes inte riktigt som hon förväntade sig

Kristen Bell deltar i People's Choice Awards 2017 på Microsoft Theater.Kristen Bell deltar i People's Choice Awards 2017 på Microsoft Theater.
Kristen Sätta en klocka på | Christopher Polk / Getty Bilder för People's Choice Awards

När Bell var gravid med Lincoln, upptäckte hon att hon inte hade den magiska moderns samband med sitt ofödda barn som vissa kvinnor talar om. 

"När jag blev gravid. . . och jag skäms inte för att säga detta och jag tror inte att du ska vara, jag var lika ansluten med barnet i min mage som[a] om vattenflaskan var i min mage," hon delade. "Jag sa: 'Jag känner inte dig. Jag vet inte vad du är. Du ger mig lite gassmärtor ibland, men förutom att vi måste träffa varandra och suss detta förhållande ut.'"

Men denna något avlägsna känsla visade sig inte vara en indikator på hur den nya mamman skulle känna när hennes barn kom. När Lincoln var i hennes armar, kände Bell att sambandet med hennes dotter och hennes morinstinkt påslagen.

Hon förklarade att vid den tidpunkten, "alla klichéer är sanna, att du bara vet vad man ska göra nä[the baby]r kommer ut. Några av gångerna är svåra, några av dem är lättare, men du måste bara använda din mage."

Bell har alltid varit orädd för att tala öppet om känsliga ämnen, och moderskap är inget undantag. I en värld som ibland dömer mödrar hårt, det är uppfriskande att höra någon vara modig nog att erkänna att moderskap inte alltid känns som filmerna. 

Gå till Källa