Jordyn Woods anklagas för att håna islam genom att bära en Abaya i Förenade Arabemiraten

Jordyn Woods introducerades ursprungligen till popkultur fans som bästa vän till Kylie Jenner. Men dessa dagar, hon är känd som en sociala medier influencer, efter att offentligt bannlysts av Kardashian-Jenner familjen.

Skandalen som gick ner mellan Woods och Khloe Kardashians dåvarande pojkvän, Tristan Thompson, var en av de största berättelserna i början av 2019. Även Woods är inte längre nära någon medlem av Kardashian-Jenner klanen, hon har faktiskt en överraskande sak gemensamt med Khloe Kardashian – vilket framgår av en nyare skandal med Woods.

Jordyn Woods / Tristan Thompson skandal

Jordyn tränJordyn trän
Jordyn Woods | Matt Winkelmeyer/Getty Bilder

I åratal gjorde Woods allt med Kylie Jenner. De två bästa vännerna tog extravaganta semestrar tillsammans, samarbetade på speciella sminkkollektioner och bodde till och med tillsammans. Många sa att Jenner hade gett Woods henne "komma upp" och hjälpte henne tillsammans med hennes modellering och sociala medier påverkar karriär.

Men våren 2019 förrådde Woods familjen som hade gett henne så mycket. Enligt uppgift sågs Woods kyssa Khloe Kardashian pojkvän, Tristan Thompson, efter en fest. För att göra saken värre, har Thompson ett barn med Kardashian, en dotter som heter True.

Bara timmar efter att rapporterna började bryta på nätet, kardashian familjen till synes bekräftat rykten genom att kommentera en serie berätta Instagram inlägg. I kölvattnet av skandalen gjorde Kardashian och Thompson för gott, och Woods sparkades ut ur Kylie Jenners hus.

Dessa dagar, Jenner och Woods är inte längre vänner, och Woods har blivit persona non grata till hela familjen. Även om hon hävdar att ingenting hände mellan henne och Thompson utöver en kort, olämplig kyss. 

Hånade Jordyn Woods islam?

Woods har inte längre Kardashian familjen att räkna med, men hon har lyckats gå vidare med sin karriär oavsett. Hon postar ofta sponsrade annonser på sin Instagram och fortsätter att arbeta som modell och reser runt i världen för olika pr-möjligheter.

Nyligen landade Woods i varmt vatten när hon postat flera bilder av sin resa till Förenade Arabemiraten. På bilderna var Woods klädd i en abaya, en traditionell muslimsk plagg som bärs av kvinnor i hela delar av Mellanöstern.

Människor i kommentarerna hävdade att Woods hånade muslimsk kultur genom att bära plagget. Woods var snabb att klappa tillbaka och sade att: "Jag är ledsen om jag förolämpade dig men för att komma in i moskén måste du bära en abaya … I ingen värld skulle jag försöka håna en annan person eller kultur."

Vad har Jordyn Woods och Khloe Kardashian gemensamt?

Visst, Woods och Khloe Kardashian båda har delat en attraktion till NBA-stjärnan Tristan Thompson. Men Woods senaste skandal bevisar att de två har något annat gemensamt.

Kardashian har också hamnat i trubbel över att bära ett plagg som traditionellt bärs av endast hängivna muslimska kvinnor. 2015 lade Kardashian upp en bild på sin Instagram där hon syns bära en niqab. Hon textade bilden "Habibi Love", och omedelbart började få motreaktion i kommentarerna.

Kardashian svarade inte på någon av motreaktionen, men det råder ingen tvekan om att Familjen Kardashian-Jenner är lite mer van vid anklagelser om kulturellt anslag. Nästan varje familjemedlem har anklagats för kulturella anslag och okänslighet vid ett eller annat tillfälle, och i allmänhet verkar det inte bry dem.

Även Woods kanske aldrig förena med Kardashians, är det tydligt att hon plockade upp flera vanor under sin tid runt den berömda verkligheten familjen.

Gå till Källa