Khloé Kardashian lovordar Kim Kardashian West's Twitter Rant anklagar Taylor Swift för att ljuga: "Min syster och min advokat."

Det kan finnas en ton människor som är emot Kim Kardashian West just nu, men hennes syster Khloé Kardashian står vid hennes sida oavsett vad.

Efter att realitystjärnan ropade ut Taylor Swift för att ha regerat sin tidigare fejd över det ökända telefonsamtalet 2016 applåderade den gode amerikanske grundaren sin syster för att hon uttalade sig mot sångarens senaste anklagelser.

Kim Kardashian West och Khloé KardashianKim Kardashian West och Khloé Kardashian
Kim Kardashian West och Khloé Kardashian| Dia Dipasupil/Getty Bilder

Kardashian West smällde bara Swift påståenden på Twitter

Den ökända telefonsamtal drama mellan Kardashian West och Swift har blivit ännu mer intensiv, och det ser ut som saker och ting kommer att bli värre innan de blir bättre.

Kändisens senaste drama ägde rum den 23 mars, efter att Swift skrev på sin Instagram Story att samtalet hade "spelats in olagligt" och att "någon redigerade och manipulerade" ljudet för att måla henne som en lögnare. 

Några timmar senare tog hålla jämna steg med Kardashians stjärnan till Twitter för att slå Swift för att ta upp sina tidigare drama i mitten av en kris. Hon försvarade sig också och sin man mot sångarens påståenden om manipulation.

Hon twittrade: ".@taylorswift13 har valt att blåsa nytt liv i ett gammalt utbyte – som vid denna tidpunkt känns mycket egennyttigt med tanke på det lidande miljontals verkliga offer står inför just nu. Jag kände inte behovet av att kommentera för några dagar sedan, och jag är faktiskt riktigt generad och förödmjukad att göra det just nu, men eftersom hon fortsätter att tala om det, känner jag att jag är kvar utan ett val än att svara eftersom hon faktiskt ljuger."

Hon fortsatte: "För att vara tydlig, den enda frågan jag någonsin haft runt situationen var att Taylor ljög genom sin publicist som uppgav att "Kanye aldrig ringde för att be om tillstånd …" De talade uppenbarligen så jag lät er alla se det. Ingen förnekade någonsin ordet "b * tch" användes utan hennes tillstånd."

Kardashian avslutade sin Twitter rant genom att anklaga Swift för att vrida sanningen och måla sig själv som offer i allt detta.

"Vid den tidpunkt då de talade låten inte hade skrivits fullt ut ännu, men som alla kan se i videon, manipulerade hon sanningen i deras faktiska samtal i sitt uttalande när hennes team sa att hon avböjde och varnade honom om att släppa en låt med en så stark kvinnofientliga budskap", fortsatte Kardashian. "Lögnen handlade aldrig om ordet b * tch, Det var alltid om det fanns ett samtal eller inte och tonen i samtalet."

Khloé Kardashian står på sin systers sida

Efter Kardashian West gick ut på Swift för hennes senaste påståenden, tog Khloé Kardashian till Twitter för att visa sitt stöd för sin storasyster mitt i detta telefonsamtal drama.

"Jag var på väg att gå ta min a ** att sova men då såg jag bara min syster efter ett par tweets. Kimberly du bättre!!!!!!!!" den gode amerikanske grundaren twittrade tillsammans med en rad hjärtemojis. "Kim är min f ** kung advokat för livet!!!!!! Min syster och min advokat."

Hon och Kendall Jenner gillade även alla Kardashian West tweets som satte Swift på blast, som visar att blod är tjockare än vatten när det gäller Kardashian familjen.

Gå till Källa